МАЛИОТ ПРИНЦ-СКОП?Е

 MALIOT PRINC-SKOPJE

 

AKCIJA!!!     ВО МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ЗА КУПЕНА СТОКА ВО ИЗНОС ПОГОЛЕМ ОД 1000 ДЕНАРИ СЛЕДУВА ГРАТИС СИМ КАРТИЧКА И ГРЕПКА СО НАГРАДА ОД Т-МОБИЛЕ.

 

 ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ РЕДОВНО ДА ГО ПРОВЕРУВАТЕ ДЕЛОТ СО ПРОДУКТИТЕ, КАДЕ ?Е ОДВОИМЕ ДЕЛ ЗА ПРОДУКТИ НА АКЦИ?А.

 

МОЖЕБИ ТОКМУ ПРОИЗВОДОТ КО? ВИ Е ПОТРЕБЕН Е ВО МОМЕНТОВ НА ПОПУСТ.

ИЗДАВАМЕ-ПРОДАВАМЕ  канцелариски и магацински простор во кругот на МЗТ, со вкупна квадратура од 1500м2. Посебно погоден за текстилна и метална индустри?а. Локаци?ата е централна, близу до самиот главен влез што овозможува лесен пристап и движе?е.

RENTAL-SALES of office and warehouse space within the MZT factory yard, with total of 1500m2. Especially convenient for textile and metal industry. Location is central, close to the main entrance which allows an easy access and movement.

 Mapa na delovnite prostorii

ЗА НАС

“МАЛИОТ ПРИНЦ“ ДООЕЛ беше основана во 1990 година.  Започнавме како книжара и со многу напорна работа прераснавме во фирма ко?а работи со тргови?а (на големо и мало) со канцелариски и школски матери?али, галантери?а , учествува на ?авни тендери, набавки и отворени повици и испорака на стоките со сопствени возила .

Миси?а: Посто?ано и редовно снабдува?е со квалитетна стока од сите сфери на нашата де?ност.

Уште од своите почетоци во 1990 година основна максима на фирмата е квалитетна и навремена услуга ко?а применета на дело ни овозможи да креираме препознатливо име кое е синоним за квалитет во книжарството во Македони?а. Квалитетната услуга го зголемува задоволството на нашите купувачи кои тоа свое задоволство го пренесуваат на другите зголемува?ки го нашиот пазар и простор на делува?е.                                                             Во текот на сво?от растеж постепено усвоивме одредени реномирани брендови како што се: Akyaz? School & Office Supplies Llc-Turkey, Uni ball Mitsubishi-Japan, Fullmark-Taiwan, Polypore-France, Jet-tec, Noki, Carioca-Italy, Fabriano-IT, HP-USA, Verbatim, Axis-Greece, Apli-Spain, Memoris-PRC, Cartorama-IT, Star Ambalaj-Turkey, Gipta-Turkey, UNIPAP-PL, Extra Tropic Trade-SRB и други чи? асортиман посто?ано го нудиме и прошируваме.
Нашата долгогодишна успешнa работа гарантира одлична соработка и стоки со висок квалитет.

                                                                   www.maliotprinc.com.mk